12. joulukuuta 2016

Kärpässienikoristeet

Kärpässienet ovat jänniä joulukoristeita, koska niillä ei liene muuta tekemistä joulun kanssa kuin punavalkoinen väritys. Joka tapauksessa joulukärpässienikoristeita näkee usein kaupoissa ja päätin itsekin tehdä sellaisia samalla kun teimme kaikenlaisia joulukoristeita askartelumassasta. Sienet on siis muotoiltu itsestään kovettuvasta askartelumassasta ja kuivumisen jälkeen maalattu akryyliväreillä ja lopuksi lakattu vesiliukoisella askartelulakalla. Muovailuvaiheessa istutin sienten lakkeihin myös nuo metallilenkit.

Ripustin sienet nyt joulun ajaksi kehykseen seinälle. Olen ripustanut seinälle kaksi valkoiseksi maalattua mäntykehystä, joihin voin ripustaa erilaisia koristeita vuodenajan ja mieleni mukaan. Välillä kehykset roikkuvat seinällä myös ihan yksinään ja ne näyttävät hauskoilta myös niin. Isommassa kehyksessä on lasinen koristetonttu, jonka olen saanut lahjaksi.

Kaikenlaisia joulukoristeita on mukava ripotella ympäri asuntoa, ja kun koristeet kaivaa esille näin hyvissä ajoin, niistä ehtii vielä nautiskellakin hyvän tovin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti