1. joulukuuta 2017

Tervetuloa joulukuu!

Joulukuun ensimmäinen, mahtavaa! Joulukalentereista sai avata aamulla ensimmäisen luukun ja puhun monikossa, koska tänä vuonna minulla on kalentereita kaksin kappalein. Ostin itselleni Fazerin suklaakalenterin jo hyvissä ajoin marraskuun alussa ja lisäksi sain lahjaksi hienon kuvakalenterin. Kuvakalenteri on Helsingin kaupunginmuseon tuotantoa ja siinä on jouluinen kuva Senaatintorilta vuodelta 1939. Näköjään molemmat kalenterini ovatkin sitten historiallinen Helsinki -teemaisia: Fazerin kalenterin kuva on vuodelta 1937 ja siinä kuvataan Kluuvikatua jouluisessa asussaan. Mutta hyvä niin, Helsinki on minulle rakas kaupunki ja näitä kauniita kuvia on ilo katsella näin joulun aikaan :)


Näiden kalentereiden lisäksi ajattelin ainakin tänään vilkaista YLE:n uutta joulukalenteria Huiman hyvä joulu. En oikein tiedä mitä odottaa, mutta katsotaan :) Lisäksi minua kiinnostaisi Areenassa esitettävä Olga P. Postisen joulukalenteri. En ole sitä koskaan nähnyt, joten koitan ehtiä katsomaan jossain vaiheessa. Areenassa esitetään myös Tonttu Toljanteri muorin töissä, ja se on yksi lempparijoulukalentereistani, mutta sen verran tuoreessa muistissa, että en jaksa tällä kertaa katsoa. Olisi kiva, jos jonain vuonna tulisi ihan uusi Toljanteri-tarina :)

Näihin joulukuun alun tunnelmiin tällä kertaa :) Koetetaan nyt nautiskella ja tunnelmoida ja siirtää stressaaminen syrjään. Kuunnellaan joululauluja ja keitellään glögit. Jouluntuoksuista viikonlopun alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti