13. joulukuuta 2017

Joulutunnelmia Lontoosta

Joulukuu jo pitkällä! Ja saatiin ihanasti luntakin ainakin meille Tampereelle. Tänään innostuin levittelemään vähän lisää joulukoristeita tänne kotiinkin. Kynttelikkö minulla oli jo pöydällä, mutta nyt ripottelin hiukan liinoja ja muita jouluisia koriste-esineitä sinne tänne. Vähän on joulutunnelma ollut hakusessa, mutta ehkäpä se tästä löytyy joululauluja kuunnellen ja koristeita katsellen :)

Käytiin viime viikolla Lontoossa ja sielläkin oli kovasti joulua joka puolella. Poikettiin Hyde Parkissa Winter Wonderland -puistossa, joka oli eräänlainen tivolin ja joulumarkkinoiden sekoitus. Ei ihan sellaista hillityn harrasta joulutunnelmaa mihin olen tottunut, vaan enemmän iloista, kovaäänistä ja räikeää :) Olimme paikalla kuitenkin sellaiseen aikaan, että väkeä oli vain vähän ja pääsimme kiertelemään hyvinkin rauhassa.Käytiin kurkkaamassa myös Harrodsin jouluosastoa. Oli hulinaa ja hyllyjen täydeltä kimaltavia koristeita.


Lisäksi käytiin tuijottelemassa Selfridges-tavaratalon jouluikkunoita ja kierrettiinpä sielläkin jouluosaston ympäri. Vilinää riitti ja shoppailijoita ilahduttamassa oli vieläpä drag-artisteista koostuva yhtye, joka esitti joulubiisipotpurin.Kiva matka oli kaikkiaan ja hauskaa, että mukaan mahtui jouluistakin tunnelmaa :)

Mukavaa viikkoa kaikille! Enää 11 yötä jouluun :)

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen on jouluinen Lontoo! Reissu Lontooseen joulun alla on myös omalla bucket listilläni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Lontoo lienee hieno matkustuskohde mihin vuodenaikaan tahansa. Ja valinnanvaraa tosiaan riittää myös jouluisissa kohteissa :)

      Poista