6. lokakuuta 2018

Kurkistus koristelaatikoihin

Tänään kaivoin joulukoristelaatikkoni vaatehuoneesta ja kurkistin, mitä niistä löytyykään. Tällaiseksi jouluintoilijaksi minulla on mielestäni aika maltillisesti joulukoristeita: vain pari pientä laatikkoa. Näiden lisäksi on kyllä ainakin kynttelikkö, lyhty, lisää virkattuja liinoja ja ainakin yksi vanha tonttuaiheinen verhokappa (ja varmasti unohdankin jotain:). Papereihin on kääritty tuikkukippoja, joita olen haalinut kirpputoreilta ja alemman kuvan harmaassa huopapussukassa on huopakoristeita.Joka vuosi näitä kuitenkin aina kertyy hiukan lisää. Viime vuonna sain joululahjaksi nuo ensimmäisessä kuvassa olevat Balmuirin ihanat pallokynttilät. Ne aion nostaa esille, kunhan joulu on vähän lähempänä. Lisäksi askartelin viime joulun alla ainakin puuhelmitähtiä ja ne minulla on kyllä tallessa, vaikka ne eivät taida kuvissa näkyäkään. Nytkin sormet syyhyäisivät askartelemaan jotain uutta, mutta en oikein tiedä, mitä se voisi olla. Netissä huhutaan, että tämän vuoden hitti on käpyhyasintti (esim. Meillä kotona -blogista löytyy ohjeet), ehkäpä pitäisi kokeilla sitä :)

Tykkään siitä, että joulukoristeillani on jokin, vaikka pienikin, tarina takanaan. Koetan hankkia vain sellaisia koristeita, joista todella pidän ja joita voin käyttää vuodesta toiseen. Olen jo muutaman vuoden haaveillut täydellisestä lumisadepallosta: siis sellaisesta lasipallosta, jossa on vettä ja jota ravistamalla hiutaleet nousevat ympäri palloa lumisateeksi. En vain ole onnistunut löytämään juuri oikeanlaista. Minusta on kuitenkin hauskempaa jatkaa haaveilua, kuin ostaa lumisadepallo, joka ei ole ihan täydellinen :) Kyllä sellainenkin varmaan joskus vielä kohdalle sattuu.

Toistaiseksi pakkasin joulukoristeeni vielä takaisin laatikoihinsa. Jatkan vielä syysfiilistelylinjalla vähän aikaa ja viimeistään marraskuussa sitten nostan jouluteemaa enemmän esille. Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti