12. marraskuuta 2018

Jouluisia mietteitäHuhhei, miten aika rientää! Jouluun ei tosiaan ole enää pitkä aika. Marraskuun alku on mennyt ihan varkain, ja kohta ollaankin jo kuun puolivälissä.

Paljon kaikenlaista jouluista olisi vielä kiva ehtiä tässä marraskuun mittaan ja jotain pientä olen jo tehnytkin! Keittelin riisipuuroa ihan tavallisena tiistai-iltana viime viikolla. Hyvin maistui iltapalaksikin, vaikka jotenkin ajattelen, että riisipuuro on aamupala- tai lounasruokaa. Ensi kerralla täytyy kyllä tehdä isompi kattilallinen: litran puuro meni parempiin suihin silmänräpäyksessä.

Joulukoristeet ja -valot ovat myös olleet mielessä monena päivänä, mutta vielä en ole ennättänyt koristelupuuhiin. Ihanasti väki on jo laittanut valoja parvekkeille ja ikkunoihin ja niitä onkin mukava katsella ohikulkiessa. Kaipa marraskuussa on aina näin pimeää, vaikka jotenkin sen ehtii unohtaa vuoden mittaan. Nyt niille jouluvaloille tosiaan olisi tarvetta!

Tällä kertaa kuvituksena on piirtämäni jouluaiheinen kuva. Sain lainaksi piirtopöydän, ja nyt olen vähän innostunut harjoittelemaan sen käyttämistä. Tällainen piirustelu tai doodlailu on minulle tällä hetkellä rentoutumista parhaimmillaan. Viime perjantaina laitoin vielä joululevyn taustalle soimaan (Joulu tulee laulamalla, yksi kaikkien aikojen suosikeistani) ja ihana rento jouluhetkeni ei muuta kaivannut.

Uusi viikko taas aluillaan. Koetanpa täyttää sen jouluisella tunnelmalla! Mukavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana kuva! Siitä tulisi hieno joulukortti.
  Minulla on tässä koneella päällä myös Jouluradio, jossa hieman loikin kanavien välillä aina sen mukaan mikä kappale ja esittäjä miellyttää eniten. :)
  Tunnelmallista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, kun mainitsit Jouluradion, en ole sitä kuunnellutkaan pitkään aikaan (ennen kuin nyt) ja siellähän näyttää olevan mukavasti valinnan varaa eri kanavilla :) Hyvää viikkoa!

   Poista
 2. Oi miten kaunis kuva joulujutuista. Rakastan joulua 🎄 Kiva löytää blogisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rita A! Kiva, kun löysit tänne :) Ihanaa joulunodotusta ja tervetuloa taas piipahtamaan!

   Poista