31. lokakuuta 2019

Hauskaa halloweenia!


Hei taas, ja hauskaa halloweenia! Lokakuu on mennyt vauhdilla ja syksy on todella täällä. Nämä normaaliajan pimeät illat tuntuvat joka vuosi hiukan raskailta, vaikka tämä loppusyksy ja joulunalusaika periaatteessa onkin lempiaikani vuodesta. Halloweenia vietän syksyisin vähän satunnaisesti, ja mitään varsinaisia halloween-perinteitä minulla ei ole. Joskus katselen teemaan sopivia elokuvia ja tänä vuonna innostuin piirtelemään yllä olevan halloween-kortin.

Viime viikonloppuna pääsin myös osallistumaan halloween-kemuihin. Minulla ei ollut aikaa leipoa, mutta halusin kuitenkin viedä juhliin jotain teemaan sopivaa. Ostin kaupasta kaurakeksejä ja koristelin ne teemaan sopiviksi kurpitsanaamoiksi värjätyllä valkosuklaalla ja tummalla suklaalla. Käytin valkosuklaan värjäykseen oranssia pastaväriä ja suklaasta tuli lopulta tuollaista aika pastellisen oranssia. Ehkä väriä olisi voinut lisätä vielä vähän, mutta pelkäsin, että pastavärissä oleva vesi saattaisi pilata suklaan koostumuksen, jos laittaisin sitä liikaa. Ihan hauskoja ja persoonallisia naamoja näistä tuli ja helppotekoisiakin nämä ovat.Ja seuraavaksi olisi marraskuu. Pimeä syksy, jolloin voi hyvillä mielin vähän linnoittautua kotiin vaikka lukemaan ja askartelemaan. Vieläkään jouluvalmistelut eivät ole vetäneet minua juurikaan puoleensa, mutta eiköhän se siitä. Vähän alan jo kaivata pähkinänsärkijäjoukkoani ja kyllä tunnelmavalojen virittelykin on jo käynyt mielessä. Amarylliksen sipulit pääsivät jo multiin, kun sipuleista innokkain alkoi puskea kukkavartta jo ennen kuin ehdin edes hankkia sopivia ruukkuja. Nyt siis halloweenin kautta kohti jouluisempia ajatuksia! Ihanaa alkavaa marraskuuta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Pähkinänsärkijät ovat minullakin jo blogissa olleet mielessä! Valoja on jo bviritelty, mutta lisää tarvitaan tänne pimeyden keskelle! 🎃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pähkinänsärkijät olivat kyllä viime vuoden lempikoristeet, ne on kiva kohta kaivaa taas esille :) Ja totta puhut, tänne syksyn pimeyteen niitä valoja tosiaan kaivataan! Tunnelmallista loppuviikkoa!

      Poista