23. joulukuuta 2020

Hyvää joulua!

Hei vain, ja hyvää jouluaaton aattoa! Niin on kulunut joulunalusaika ja joulu onkin jo ovella. Pipareita on paisteltu, mutta piparitalo vaihtui tänä vuonna kranssiin. Kivalta näyttää sekin:)


Huomenna alkaa joululoma ja lomalta toivon rentoa oloa: lukemista, päiväunia, elokuvien katselua ja ulkoilua. Tänään oli satanut vähän luntakin :)

Sähköinen joulukorttini tänä vuonna oli valokuva maalaamastani vesivärityöstä. Tämän kortin haluan ojentaa myös jokaiselle täällä piipahtaneelle. Oikein ihanaa ja omannäköistä joulua kaikille!:)

7 kommenttia:

 1. Onpas kivat piparit 🤎🤎🤎
  Nyt saa joulu tulla 🎄

  VastaaPoista
 2. Ihan ensiksi, onnea ja terveyttä alkaneelle vuodelle!
  Kiitos kommentistasi ja joulutervehdyksestäsi. Pahoittelen että vasta nyt vastailen. Meillä ei joulunvietto sujunut aivan niin kuin suunniteltiin ja ikäihmisen terveydestä on huolta vieläkin.
  Nyt on valo jo lisääntynyt ja kevät alkaa tulla haaveisiin. Ajatukset ovat hieman myös jo ensi joulussa... ei siitä mihinkään pääse, että joulu on vuoden ihanin aika. :)
  Kuulemisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara ja kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle, toivottavasti läheisen terveyshuolet helpottavat pian! Ihanaa, kun päivät ovat jo vähän pidempiä, ja töiden jälkeen saattaa ehtiä ulos vielä valoisan aikaan. Muuten on niin hienon talvista, että jouluiset ajatukset kulkevat mukana kuin itsestään:) Kuullaan taas!

   Poista
 3. Hyvää Railan päivää... ja monia ihania kesäpäiviä! 🌺

  VastaaPoista
 4. Hei, minä tässä taas. 😁
  Kiitos eilisestä kommentistasi! Tässä vaiheessa vuotta tarkkailen jatkuvasti mitä joulublogeissa postaillaan. Olen jo odottanut tunnelmallisia ja kauniita kuviasi.
  Ihanaa joulunodotusta sinulle, blogaten tai ei. 🎄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toiveissa on, josko vaikka joulukuun puolella saisi jonkun postauksen raapusteltua:) En kyllä lupaa mitään:)

   Poista